Leveransinformation

Vi tar ut en fraktkostnad på 49 kronor inom Sverige.Beställningar utanför sverige sker endast via mail, var god skicka ett mail till info@lomelina.se för att få mer information.

Paket ska hämtas inom 14 dagar hos ditt lokala ombud, för att förhindra att det går i retur.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Vid outhämtat paket debiteras ni 300 kr för hantering, returfrakt till oss, & returbehandling. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Våra leveranstider varierar något men är normalt mellan 3-5 arbetsdagar inom Sverige. Vid stora kampanjer eller stora högtider kan leveranserna ta några extra dagar. Vi kommer inom kort även erbjuda tjänsten hämta i butik, och leveranser till våra Nordiska grannländer. För mer information tveka inte att höra av dig till oss.

Lomelina ger sig rätten att välja frakt bolag som passar bäst utefter vilken/vilka produkter kunden köper. Lomelina tar högsta ansvar att paketera och leverera produkterna på så säkert och lämpligt sätt som möjligt.

Transportskador

Vi står för transportrisken, d.v.s. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss. Skulle varan vara skadad kommer vi att debitera en kostnaden för denna.

 

Kortbetalning & internetbetalning hos Klarna