EKO&Fairtrade

Sortering:
Visa:
Vy: Lista Rutnät
 • The Wild Bunch
  Här får jag presentera Giraffe, Elephant, Lion och Monkey - fyra söta djur från djungeln att skapa själv. Allt du behöver för att skapa dina nya vänner är sax, linjal och lim. Du kommer att få ett paket som inkluderar platta mallar av dom fyra djuren och fulla instruktioner på hur du skapar do..
  Exkl. moms: 76.00kr 95.00kr
 • 3-pack Eko haklappar
  En liten och smidig haklapp med praktiska knytband i 100 % ekologisk bomullsfrotté. Den har stor absorptionsförmåga och passar lika bra under kläderna som över. Inte undra på att den är vår mest populära. Säljs i trepack. Välj din favoritfärg. Storlek: 15 cm i diameter Tillverkade i Europa ..
  Exkl. moms: 79.20kr 99.00kr
 • Babyfilt Vinterland EKO
  En mjuk, härlig babyfilt i följsam ekologisk bomull är en favorit vid många tillfällen. Värmer och känns mysig efter badet eller under amningen, i vaggan, vagnen eller spjälsängen. Generös storlek, smidig och vändbar med fina mönster på ena sidan och naturfärgad på den andra. Varför nöja dig med bar..
  Exkl. moms: 295.20kr 369.00kr
 • Bäddset Gris
  Påslakan & örngott 100 x 130 cm + 35 x 55 cm Naturvit med ljusgrå kant 100 % ekologisk bomullspercale GOTS-certifiering Varför percale? Percale är ett vävsätt som är mycket slitstarkt och ger en sval och lite krispig nybäddad känsla. Underbart skönt att sova i för ditt barn. Percale g..
  Exkl. moms: 520.00kr 650.00kr
 • Bäddset Junior Moonlight
   Svenska standardmått. Påslakan: 100 x 130 cm  Örngott: 38 x 55 cm Färg: Moonlight ..
  Exkl. moms: 439.20kr 549.00kr
 • Bambu mugg Zebra
  Matset för barn i härliga färger och djurmotiv, gjorda i bambufibrer och majsstärkelse vilket är miljövänligt och biologisk nedbrytbart. Trycket på servisen är tryckt med sojabläck. Produkterna tål maskindisk men ej mikrovågsugn. Mått: Mugg D 15,5 x H 4,5 cm  Material: Bambu och Majs. ..
  Exkl. moms: 44.00kr 55.00kr
 • Bambu servis Flamingo
  Matset för barn i härliga färger och djurmotiv, gjorda i bambufibrer och majsstärkelse vilket är miljövänligt och biologisk nedbrytbart. Trycket på servisen är tryckt med sojabläck. Produkterna tål maskindisk men ej mikrovågsugn. Mått: Skål D 7,5 x H 9,5 cm, 250 ml, Mugg D 15,5 x H 4,5 c..
  Exkl. moms: 156.00kr 195.00kr
 • Bambu tallrik Zebra
  Matset för barn i härliga färger och djurmotiv, gjorda i bambufibrer och majsstärkelse vilket är miljövänligt och biologisk nedbrytbart. Trycket på servisen är tryckt med sojabläck. Produkterna tål maskindisk men ej mikrovågsugn.  Material: Bambu och Majs. ..
  Exkl. moms: 52.00kr 65.00kr
 • Casagami Hus pricken
  Supergulliga hus med nattlampa som laddas med hjälp av solceller. Husen ger en fin första inblick i hur solenergi fungerar. En mycket välkommen produkt där fokus ligger på förnybar energi och återvinning. Husen levereras tillsammans med en liten solcell och tillhörande batteri med ledlampa som sp..
  Exkl. moms: 71.20kr 89.00kr
 • Dino bil
  Söt Dinosaur bebisbil som passar perfekt till små barnhänder. Bebisen kommer älska att rulla runt med den. Storlek 5.4 x 8.2 x 9.8 cm Rekommenderad från 12 mån PLANTOYS: PLANTOYS ÄR ETT DANSKT FÖRETAG SOM TILLVERKAR EKOLOGISKA TRÄLEKSAKER MED PEDAGOGISK TANKE. LEKSAKERNA ÄR AV MYCKET HÖG KV..
  Exkl. moms: 55.20kr 69.00kr
 • Dinosaurie
  Produkt detaljer: Sätt ihopa huvudet, dekorera det efter önskemål, sätt den på en pinne och låt dom minsta galoppera iväg in sagornas magiska världar. Pinnen ingår inte! Kommer ditt barn att rida genom en träsk med krokodiler eller en djungel full av dinosaurier? Man kan även montera huvudet..
  Exkl. moms: 175.20kr 219.00kr
 • Dockhus Bygg&Måla
  Roligt dockhus som gärna vill dekoreras med tyger, pärlor och sticker. Till jul är det perfekt att göra ett pepparkakshus av! Dessa modeller är de största i serien. Modellerna är lätta att sätta ihop och kräver inget lim eller andra verktyg. För effektfulla dekorationer kan aluminiumfolie, bomull, v..
  Exkl. moms: 175.20kr 219.00kr
 • Eko Amningsinlägg Ø 12 cm
  Smidiga amningsinlägg som fångar upp det extra mjölkflödet före och efter amning. Inläggen har ett vattentätt vitt yttertyg som andas, ett absorberande mellanlager av ekologisk bomullsfrotté och närmast huden mjuk skön fleece som håller huden torr. 3 par (6st) Tillverkade i Europa Denna pro..
  Exkl. moms: 87.20kr 109.00kr
 • Enhörning
  Produkt detaljer: Sätt ihopa huvudet, dekorera det efter önskemål, sätt den på en pinne och låt dom minsta galoppera iväg in sagornas magiska världar. Pinnen ingår inte! Hornet går att ta av för att fövandla Enhörningen till en häst. Man kan även montera huvudet på vägen för en häftig inredningsd..
  Exkl. moms: 175.20kr 219.00kr
 • Filt tjock Gris
  Varm och mjuk filt 80 cm x 100 cm i mjuk jerseykvalitet Naturvit med ljusgrå kant/baksida 100 % ekologisk bomull GOTS-certifiering Varför GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS har ett h..
  Exkl. moms: 340.00kr 425.00kr
 • Filt tunn GIraff
  Tunn och lätt filt 75cm x 75 cm i mjuk jerseykvalitet Naturvit med ljusgrå kant 100 % ekologisk bomull GOTS-certifiering Varför GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS har ett helhetsperspekti..
  Exkl. moms: 240.00kr 300.00kr
 • Filt tunn Gris
  Tunn och lätt filt 75cm x 75 cm i mjuk jerseykvalitet Naturvit med ljusgrå kant 100 % ekologisk bomull GOTS-certifiering Varför GOTS? Global Organic Textile Standard (GOTS) är en internationell märkning för textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS har ett helhetsperspekti..
  Exkl. moms: 240.00kr 300.00kr
 • Flygplan
  Produkt detaljer: Ett starkt och tåligt flygplan, tillverkat av återvunnen och oblekt kartong med vita grafiska mönster. Lätt att skapa och dekorera. Hoppa i, håll i dig och ta av. Kommer med 2 olika sätt vingar. FLATOUT FRANKIE: Vi älskar Flatout Frankies produkter eftersom dom upp..
  Exkl. moms: 279.20kr 349.00kr
 • Forest Family
  Låt mig presentera Fox, Badger, Squirrel and Hedgehog - fyra söta djur från skogen att skapa själv. Allt du behöver för att skapa dina nya vänner är sax, linjal och lim. Du kommer att få ett paket som inkluderar platta mallar av dom fyra djuren och fulla instruktioner på hur du skapa..
  Exkl. moms: 76.00kr 95.00kr
 • Fotokort för barnts första år, månad för månad
    Stort fotokort för att fånga och föreviga barnets första år. Bara vrid kortet och ta en bild av barnet tillsammans med kortet, från 1 till 12 månader. Tagga gärna bilder på instagram med #milestonebaby Svensk text FSC-märkt papper, tryckt med ekologiska färger. ..
  Exkl. moms: 79.20kr 99.00kr
 • Fotokort för graviditetens veckor
  Stort fotokort för graviditetens veckor. Bara vrid kortet och fota magen, från vecka 12 till 40. Tagga gärna bilder på instagram med #milestonebaby Svensk text FSC-märkt papper, tryckt med ekologiska färger.   ..
  Exkl. moms: 79.20kr 99.00kr
 • Garage i gummiträ
  GARAGE / BENSINSTATION I TRÄ Enkelt och väldigt praktiskt med mycket lekvärde. Sätt ihop dom målade träplattorna i mitten så den formar ett kryss och vips så har du en bensinstation och ett garaget på en och samma gång. Bensinstationen är målade på alla sidor.Längd på varje section är 20 ..
  Exkl. moms: 159.20kr 199.00kr
 • Happy Soap Dino
  Ett nytt kreativt sätt att lära barn vikten av handhygien. För varje gång man tvättar händerna kommer man närmare att få leka med sin nya leksak. Happy Soap görs förhand i Sverige av Ren Lyx och är helt fri från SLS och SLES för att skydda människan och miljön. Den innehåller ingen parfym eller e..
  Exkl. moms: 71.20kr 89.00kr
 • Happy Soap Gör det själv
  Tillfällig slut kommer åter nästa vecka ❤ Ett nytt kreativt sätt att lära barn vikten av handhygien. För varje gång man tvättar händerna kommer man närmare att få leka med sin nya leksak. I Gör-det-själv-kitet ingår:   *Form- som kan användas flera gånger  &n..
  Exkl. moms: 103.20kr 129.00kr
 • Happy Soap Minifigur
  Ett nytt kreativt sätt att lära barn vikten av handhygien. För varje gång man tvättar händerna kommer man närmare att få leka med sin nya leksak.   Happy Soap görs förhand i Sverige av Ren Lyx och är helt fri från SLS och SLES för att skydda människan och miljön. Den innehåller ..
  Exkl. moms: 71.20kr 89.00kr
Kortbetalning & internetbetalning hos Klarna